12 weken reset

Ben jij er klaar voor om jezelf 12 weken op nummer één te zetten en serieus met je voeding en leefstijl aan de slag te gaan? Tuurlijk, een losse sessie kan je nieuwe inzichten geven en op weg helpen. En een groepsprogramma kan je algemene informatie geven waar je misschien wel wat aan hebt. Maar wil je écht een stevige basis leggen voor een gezond voedingspatroon dat helemaal bij jou past, dan is dit 12-weekse programma wat je zoekt.

Zit je vast in gewoontes waarvan je misschien wel weet dat ze niet goed voor je zijn maar lukt het je steeds maar niet om ervan los te breken? Of zie je met alle voedingsadviezen die er zijn door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar je moet beginnen om je eigen voedingspatroon te verbeteren? Ik help je! Met voeding en yoga brengen we jouw systeem in 12 weken terug in balans en zorgen we voor een shift in je mindset. Je klachten verminderen, je relatie met voeding en je lichaam verbetert, en je energieniveau en algehele gezondheid gaan flink omhoog. Na afloop zul je duidelijk verschil merken in hoe je je voelt. En 12 weken is lang genoeg om je nieuwe gewoontes te verankeren, daarom is het volhouden van je nieuwe leefstijl na afloop van dit programma een eitje. Nu je je zoveel beter voelt, waarom zou je dan nog terug willen naar hoe het eerder was?

Dit programma levert maatwerk en is helemaal op jou persoonlijk afgestemd. Inhoudelijk, omdat we werken met jouw unieke constitutie en jouw specifieke klachten of vragen. Maar ook qua tempo: je daagt jezelf uit terwijl we waarborgen dat de stappen voor jou haalbaar zijn om te nemen. De begeleiding sluit dus aan op jouw (fysieke) behoeftes maar ook op jouw leven (denk bijvoorbeeld aan omstandigheden rond werk of gezin en de tijd die je hebt om te koken). De 12 weken reset werkt op lichaam en geest door voeding en yoga. Op die manier zorgt het voor een transformatie op alle niveaus. Yoga en voeding versterken elkaar en dragen samen bij aan het verminderen van je eventuele klachten en het in balans brengen van je systeem. Maar yoga helpt je ook om de verbinding met je lichaam te vergroten, waardoor je de signalen van je lichaam beter kan voelen en kan interpreteren. Op basis van wat je lichaam aangeeft stemmen we de voedingsadviezen steeds nauwkeuriger af op jouw unieke behoeftes.

12 weken vol aandacht voor je eigen welzijn zijn een enorm geschenk aan jezelf. Maar de vruchten van dit programma pluk je voor veel langer dan 12 weken. Na afloop weet jij namelijk precies hoe je voeding en zelfzorg kunt inzetten om jezelf in balans te brengen én te houden. Welke voedingsgewoontes bij jouw unieke constitutie passen. Die kennis kun je de rest van je leven gebruiken om jezelf op ieder moment te geven wat je nodig hebt en dus goed in je vel te zitten.

Hoe ziet het programma eruit?

  • Uitgebreide intake van 1,5 uur waarin we samen een plan van aanpak uitwerken.
  • Wekelijkse online check-in van 45 minuten waarin je vertelt hoe het gaat en ik je uitgebreid adviseer over je voedingspatroon en leefstijl. Ik inspireer je met simpele maar effectieve tips en leuke recept-ideeën.
  • Om de week een online privé yogales van 1 uur, helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Je ontvangt een opname van de les zodat je hem wanneer je maar wilt thuis zelf kunt herhalen.
  • Een afrondende sessie van 1 uur waarin we de belangrijkste leerpunten samenvatten en ik je verdere tips meegeef voor de toekomst waarmee je zelf verder aan de slag kunt.
  • Tijdens de 12 weken dat het programma loopt bied ik je continue e-mailondersteuning. Bij vragen of als je ergens tegenaan loopt mag je me altijd mailen en dan reageer ik binnen 24 uur om je verder te helpen.

Kosten

Dit pakket heeft een totale waarde van 1962 euro. Momenteel kan ik je het 12 weken programma nog aanbieden voor een kennismakingsprijs van 1662 euro. Dat is dus een korting van 300 euro!

Praktische informatie

Omdat dit een programma is dat helemaal persoonlijk op jou wordt afgestemd, kun je op ieder gewenst moment starten. Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten, waarin je al je vragen kunt stellen en kunt bepalen of je een klik voelt. Als je vervolgens een volle JA voelt om samen aan de slag te gaan, bepalen we in overleg de planning. In principe is het hele programma online, maar indien gewenst kan het intakegesprek en/of de afrondende sessie op locatie plaatsvinden in Hilversum.