Coaching intuïtief eten

Foto door: Zest your Life, Amstelveen

Wat kun je verwachten?
Gezonde voeding is niet voor iedereen hetzelfde. En uiteindelijk zijn het niet de zelfbenoemde experts, maar juist jouw eigen lichaam dat je het allerbeste kan vertellen waar het behoefte aan heeft. In een persoonlijk traject kan ik je helpen om intuïtiever en gezonder te gaan eten, zodat je je goed voelt in je lijf en kan genieten van het leven. Je bent welkom met specifieke problemen of aandachtspunten, maar ook als je je algehele welzijn wilt verbeteren. Ik combineer mijn wetenschappelijke kennis over voeding en gezondheid met mijn kennis over intuitive eating, mindfulness en Ayurveda om tot een aanpak te komen die optimaal aansluit bij jouw behoeftes. En mocht je het interessant vinden: door mijn eerdere werk als wetenschappelijk onderzoeker heb ik heb ook veel kennis over voeding en duurzaamheid.

Gratis kennismakingsgesprek
Je kunt beginnen met een gratis online kennismakingsgesprek van een half uur. Zo kun je voor jezelf bepalen of mijn benadering écht bij je past, en welk traject je samen in wil gaan.


TRAJECTEN
Sessies vinden online plaats, of op locatie in Amsterdam of Amstelveen. Er zijn meerdere geschikte (praktijk)ruimtes, in overleg kiezen we de voor jou beste plek.

Intuitive eating kickstart
Dit traject bestaat uit 3 sessies van 75 minuten en kost 240 euro.

Als je op een laagdrempelige manier wil kennismaken met intuïtief eten, dan kies je dit traject. We beginnen met een intake, om te onderzoeken wat jouw huidige eetgewoonten zijn en welke doelen je wilt bereiken. In de tweede sessie begeleid ik je in de voor jou belangrijkste leerpunten uit intuïtief eten, zodat je daar zelf mee kan oefenen. In de laatste sessie bespreken we hoe dat gaat en waar je mogelijk tegenaan loopt, zodat ik je daarbij kan helpen. Ook geef ik je in de laatste sessie extra tips om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Intuitive eating fundamentals
Dit traject bestaat uit 6 sessies van 75 minuten en kost 470 euro.

Wil je jezelf een gedegen basis op het gebied van intuïtief eten geven, dan kies je dit traject. We beginnen met een intake, om te onderzoeken wat jouw huidige eetgewoonten zijn en welke doelen je wilt bereiken. Intuïtief eten bestaat uit 10 principes, en in de volgende 4 sessies zullen we samen de 4 voor jou belangrijkste principes uitdiepen. Ik geef je ook oefeningen mee voor thuis. We bespreken tussendoor steeds hoe dat gaat, zodat ik je kan helpen waar nodig. In de laatste sessie bespreken we je vooruitgang en onderzoeken we samen op welke gebieden je misschien nog extra hulp kunt gebruiken. Ik geef je dan tips om zelf verder mee te blijven oefenen.

Intuitive eating pro
Dit traject bestaat uit 12 sessies van 75 minuten en kost 910 euro.

Als je je intuïtief eten echt volledig eigen wil maken, dan kies je voor dit traject. We beginnen met een intake, om te onderzoeken wat jouw huidige eetgewoonten zijn en welke doelen je wilt bereiken. Intuïtief eten bestaat uit 10 principes, en in de volgende 10 sessies zullen we elke keer één van die thema’s uitdiepen. Als bepaalde thema’s minder relevant voor je zijn, dan gaan we daar wat sneller doorheen zodat er meer tijd is voor de thema’s waar je extra hulp bij kunt gebruiken. Ik geef je ook oefeningen mee voor thuis. We bespreken in iedere sessie steeds hoe dat gaat, zodat ik je kan ondersteunen waar nodig. In de laatste sessie bespreken we je vooruitgang en onderzoeken we samen op welke gebieden je misschien nog wat extra hulp kunt gebruiken. Ik geef je dan tips om zelf verder mee te blijven oefenen.

LOSSE SESSIES
Een losse sessie plannen kan natuurlijk altijd. Of misschien heb je behoefte aan één of meer extra sessies na afloop van het traject.
Duur: 75 minuten
Kosten: 84 euro
Locatie: online, of we kiezen samen één van de beschikbare (praktijk)ruimtes in Amsterdam of Amstelveen.