Yogalessen

Ik geef yin yoga en yogatherapie bij spijsverteringsklachten. Een yin yoga les bestaat uit houdingen waar je zo’n 3 tot 5 minuten in ontspant. Het rekt het dieper gelegen bindweefsel in je lichaam zodat je soepel blijft, het brengt je energie in balans en het werkt stressverlagend. Yogatherapie bestaat uit zachte yogahoudingen en bewegingen die de spijsvertering ondersteunen en helen, helemaal afgestemd op jouw specifieke klachten en behoeftes. Ook ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen met behulp van visualisaties en yoga nidra komen aan bod.

Groepslessen

Iedere woensdag van 19.30-20.30 geef ik een yin yoga les bij Zest your Life in Amstelveen. Zest your Life is een studio met een warme sfeer waar je je meteen thuis voelt. Een heel fijne plek om met yin yoga even tijd aan jezelf te besteden. Verwacht in mijn lessen veel zachtheid, zodat je niet alleen diep in de fysieke rek ontspant maar ook mentaal helemaal tot rust komt en weer meer verbinding met jezelf ervaart.

Als je geen lid bent bij Zest your Life kun je je voor een losse les opgeven via deze link.

Privéles

Heb je behoefte aan een privéles yin yoga of yogatherapie voor jouw spijsverteringsklachten? Een privésessie van 60 minuten kost 78 euro. Neem contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden.